Green System Енергоефективні технології.
Альтернативна енергетика.

м. Запоріжжя, бул. Парковий 1а, оф. 4 +38 (067) 612 03 09 +38 (050) 341 77 08 [email protected]

Працюємо:
з 9:00 до 18:00
Вихідний: сб, нд

Сонячні електростанції для баз відпочинку і пансіонатів

Багато власників бізнесу, які розуміють, що щомісячні рахунки за електроенергію не будуть ставати менше, а тарифи будуть рости, замислюються про енергоефективності. Як зменшити комунальні платежі, якщо вже використовуються енергозберігаюче обладнання, а магазин, кафе, виробничий цех або база відпочинку споживає щодня 500-600 кВт? Чи можна знизити розміри щомісячної оплати за світло, яка досягає 40-50 тис. Грн? Власники приймають рішення купити мережеву сонячну станцію для компенсації власного енергоспоживання або побудувати за власними параметрами автономну сонячну електростанцію. Такий крок спрямований на вирішення одразу кількох проблем:

  • Набуття енергетичної незалежності, зменшення обсягів купованої електроенергії з зовнішньої мережі за рахунок максимального заміщення власного споживання електрики в денний час. Для автономних станцій частина енергії запасається в акумуляторах і закриває також вечірній і нічний споживання.
  • Інвестувавши одного разу, багато років отримують енергію за 0,60-, 080 коп за кВт год, виходячи з розрахунку капітальних вкладень, річний генерації СЕС і терміну служби сонячної станції для власних потреб, що дозволяє в подальшому підвищити рентабельність бізнесу за рахунок заміщення електроенергії з центральних електромереж.
  • Отримати гарантію безперебійного живлення власних об'єктів.

сонячна електростанція для баз відпочинку

Одними із суб'єктів малого і середнього бізнесу, кому власна альтернативна електростанція може бути цікава, є представники готельного сегменту. Бази відпочинку і пансіонати не можуть дозволити бути залежними від центрального енергопостачання. Відмовитися від централізованого енергопостачання їх змушують:

  • часті відключення світла,
  • регулярно підвищується ціна на кВт електроенергії,
  • низька можлива потужність споживання, якої не вистачає для внутрішніх потреб і висока вартість збільшення потужностей,
  • низька якість що надходить електроенергії (перекіс по фазах і т.д.).

Ці прояви можуть стати прикрими факторами, які не дозволяють бізнесу розвиватися в бажаному режимі. Власна сонячна станція для бази відпочинку та пансіонати вирішує всі ці проблеми. А замовити її «під ключ» ви можете в компанії «GREEN SYSTEM».

Ми успішно реалізували десятки проектів, маємо необхідний досвід, кадрові та технічні ресурси, щоб надавати комплексний сервіс високого рівня. Наші клієнти, які замовляють будівництво СЕС на території і для потреб бази відпочинку або пансіонату, можуть розраховувати на такі послуги:

  • консультування, сприяння в юридичному оформленні, отриманні дозвільних документів при оформленні продажу е / енергії за "зеленим тарифом" для юридичних осіб,
  • розробку технічних умов та проектування сонячної електростанції,
  • доставку необхідного обладнання та монтаж сонячної системи,
  • пуск і налагодження станції,
  • обслуговування, технічну підтримку весь термін експлуатації.
  • сонячна електростанція для баз турбази

Переваги сонячних станцій перед іншими видами генераторів енергії

Чому не можна забезпечити повну автономність, використовуючи бензинові / дизельні генератори? У порівнянні з сонячної станцією дизель генератор має тільки одну перевагу - він виробляє електроенергію в темний час доби, може забезпечити об'єкти більш стабільно е / енергією в зимовий період.

Цей плюс перекреслюється відразу декількома недоліками дизель генератора:

  • Вартість одного кіловата електроенергії - 10-12 грн. Пятікіловатний генератор споживає близько 350 грам палива. Провівши прості розрахунки, стає зрозумілим, наскільки економічно невигідним буде цілодобове постачання об'єкта електроенергією, що виробляється бензиновим генератором.
  • Агрегат не може працювати 24 години на добу на повну потужність.
  • Таке обладнання створює під час роботи шум, який не допустимо на базі відпочинку або території готелю.

Отже, купити генератор, щоб забезпечити турбазу або готель безперебійним світлом - не найкращий варіант. Якщо розглядати як альтернативу сонячну станцію, її переваги будуть незаперечні. Далеко дивиться власник бізнесу в такому порівнянні швидко зрозуміє, що інвестиції у власну інфраструктуру - це набагато вигідніше, ніж періодичне закривання «проблемної ділянки».

  • Установка фотоелектричних модулів - швидко окупається інвестиція. Середній термін окупності зараз близько 4-5 років. Економічний ефект ви відчуєте відразу у вигляді зменшення щомісячних рахунків за електроенергію.
  • Обслуговування сонячних батарей мінімальне, тоді як інші способи отримання електроенергії зажадають залучення людських ресурсів. Термін експлуатації СЕС більше 25-ти років. За цей час відбудеться незначне падіння продуктивності станції на 15-25%, яке легко компенсується установкою додаткових панелей або заміною частини панелей.
  • Сонячні електростанції для баз відпочинку і пансіонатів істотно розширюють можливості з розвитку інфраструктури. Вже немає необхідності озиратися на допустимі потужності, щоб встановити опріснювальні установки, забезпечити підігрів води в басейні або освітлення всієї території в нічний час.
  • Установка систем накопичення енергії зробить вас максимально енергонезавісім. Ви можете запасати надлишки е / енергії, яку не використовуєте днем. Така гібридна сонячна станція може бути укомплектована бензогенераторов, який вмикається автоматично, якщо не буде вистачати заряду в спеціальних АКБ.
  • А ще надлишки енергії можна продавати за «Зеленим» тарифу Національному енергетичному оператору. Для юр. осіб є можливість підключення СЕС до 150 кВт, розташованих на дахах капітальних будівель для продажу електроенергії без отримання ліцензії.
  • З установкою сонячної електростанції ціна бізнесу зростає. Це завжди збільшує вартість нерухомості і загальну привабливість бізнесу.

Ну а якщо наявної потужності сонячної електростанції з часом не буде вистачати для зростаючих потреб пансіонату або готелю, то ви завжди можете замовити в нашій компанії модернізацію сонячної станції для збільшення її продуктивності.

сонячна електростанція для готелю

Особливості будівництва сонячної станції для бази відпочинку та пансіонати

 СЕС, які замовляють найчастіше власники баз відпочинку і пансіонатів, встановлюються на порожніх наземних майданчиках або на плоских дахах об'єктів. Ми точно розрахуємо ефективність сонячної станції саме для вашого бізнесу, терміни окупності проекту. Ви будете розуміти, які вигоди ви отримаєте, а не робити припущення. Заповніть анкету на сайті або зв'яжіться з нами по телефону. Ви можете замовити попередні розрахунки, які допоможуть вам зрозуміти необхідні розміри інвестицій. Географія нашої діяльності - вся Україна.

Відповімо на ваші запитання